Вашата транспортна
реклама

Външна реклама

Билбордът е конструкция за външна реклама, която обикновено се разполага на места със силен трафик, като например покрай натоварени пътища, кръстовища и др. Доверете ни се, а ние ще подберем най-добрите позиции в желаните от Вас градове или РПМ и ще осигурим наем, проектиране и продукция. Част от билбордовете, които можем да Ви предложим:

  • Билборд тип "Пиза"
  • Билборд тип "Скролер"
  • Мегаборд
  • Ситилайт

Спирките са важна част от градското обзавеждане. Разположени на всички възлови места в големите градове, те концентрират върху себе си вниманието на всички участници в движението.

Рекламата на спирките се извършва чрез рекламни съоръжения, наречени „Сити лайт“ – рекламен бокс, в който се монтират рекламни постери, изработени от хартия или винил осветен в тъмната част на деня. За по-силно въздействие се използва и брандиране с фолио (едностранно или двустранно ) и гърба на спирката.

Нестандартната реклама използва като рекламоносител обекти, които имат друго предназначение и са част от заобикалящата ни среда.  Нестандартните реклами могат да бъдат най-различни и оригинални. Ето няколко идеи, които сме реализирали за наши клинети:

  • Брандиране на баскетболни кошове
  • Брандиране на лифтови кабинки и атракционни влакчета
  • Заснемане с дрон

Витрината на Вашият офис, магазин или заведение е първото, което посреща клиентите Ви. Рекламното и оформление създава първото впечатление за Вас.  Дали плътно покрита с перфо-фолио или стилно аранжирана с надписи , лога и изображения, тя трябва да бъде символ на Вашата идентичност.

Запазените  цветове, лога и рекламни послания са визитната картичка на Вашата компания или бранд. Те довеждат клиентите Ви в разпознаваемите благодарение на тях, рекламни щандове на изложенията или в търговските Ви обекти и офиси.

Дизайнът при външната реклама е от съществено значение за една добра и качествена визия. Той трябва да е съобразен с всички особености, за да се получи цялостна и подходяща за Вас визия.

Печатните и рекламни материали също са предизвикателство, което най-добре да оставите в опитни ръце, за да получите качествен резултат.