Вашата транспортна
реклама

Дизайн и предпечат

Графичния дизайн представлява използването на графични и текстови елементи и въвеждането им в множество видове медия. Чрез него се осъществавя връзката между производителя и потребителя. Той предава посланието на проекта, събитието, кампанията или продукта.

Дизайнът при транспортната реклама е от изключително значение. Първото и най-важно нещо е, че транспортната реклама се гледа от разстояние. Точните размери и особеностите на превозните средства (мигачи, капаци, отваряеми прозорци, гуми, лайсни и др. ) са много важни, за да не се получат „разрязани“ лога, нарушени образи и надписи.

За улеснение на нашите клиенти ние предоставяме схеми на превозните средства с отбелязани технически изисквания, както и снимки, за да се видят елементите, които трябва да се съобразят.

Винаги сме на разположение да направим дизайна, или  адаптацията  и предпечата за  конкретна кола.  

Нашият екип ще изготви за вас професионални проекти за визуализация на вашето рекламно послание, които да отговарят на всички стандарти за художествено оформление, както и да съответстват на вашия продукт или услуга.

Предпечатната подготовка е не по-малко важна от изготвянето на рекламния дизайн. Дългогодишният ни опит в транспортната реклама и познаването на спецификацията на различните превозни средства, както и работата с най-добрите печатници, ще ви гарантират качествен рекламен продукт, без да бъде нарушено цялостното рекламно послание.