Вашата транспортна
реклама

Фирмени автомобили и маршрутни таксита

• Частичен  или цялостен  брандинг на фирмени автомобили, микробуси и камиони

Фирменият автомобил е, като визитна картичка на Вашият бранд. С подходящо оформление ще бъдете запомнени навсякъде, където отидете.

За брандиране може да използвате и полимерни фолиа, но ако искате качествен и дълготраен брандинг ние Ви препоръчваме КАСТ фолио с КАСТ ламинат и перфо –фолио за автомобили.

Каст фолиото е по-скъпо, но е несравнимо, като еластичност и дълготрайност. Това  дава възможност да се облече качествено и най-голямата кривина и заобленост на превозното средсто, предпазва  от проблеми при температурни промени, а ламинатът  запазва качеството на печата.

  • Частичен  или цялостен   брандинг на маршрутни таксита

Маршрутните таксита са част от транспортните превозни средства, обслужващи пътниците, както при придвижването  им в градовете, така и между тях. Маршрутните таксита кръстосват градовете и навлизат, дори в  същинският им  център. В много градове те обслужват и линии на градски и междуградски транспорт, защото са по-бързи и по-икономични.

Рекламата при тях се изпълнява при същите правила, като рекламата в градски транспорт: ламинирани стикери с пълноцветен печат върху ремувъбъл фолио и перфо-фолио в стъклата с правилна или неправилна форма.